ETO VAM, DA VAS ČUJEM SADA! Monfis PROZIVAO Srbe posle pobede nad Kecmanovićem! Francuz se pred novinarima BUNIO zbog navijača
Foto: EPA

Melburn

ETO VAM, DA VAS ČUJEM SADA! Monfis PROZIVAO Srbe posle pobede nad Kecmanovićem! Francuz se pred novinarima BUNIO zbog navijača

Tenis -

Francuski teniser Gael Monfis pobedio je u tri seta Miomira Kecmanovića, a nakon meča je poručio da je imao neobičnu pomoć srpskih navijača.

Francuz je iskoristio iskustvo koje ima, a koje Kecmanoviću fali i u najvažnijim trenucima je bio smireniji od srpskog tenisera.

Nakon pobede je u razgovoru sa novinarima otkrio da je crpio energiju iz ponašanja srpskih navijača u Melburnu.

- Imao sam pomoć Srba, koji su navijali protiv mene. To me je uzbudilo. Pričali su mnogo, vikali su, to mi je pomoglo. To je bila dobra motivacija za mene: 'Evo vam, hajde sada, da vas čujem sada!'. To je neko uzbuđenje koje vas opusti. To mi je bilo potrebno. Hvala Srbima. Volim takve čarke, ali treba biti pažljiv - rekao je Monfis.

Monfis će u četvrtfinalu igrati protiv Matea Beretinija koji je u tri seta pobedio Pabla Karenja-Bustu.

Što se tiče Kecmanovića, plasman u četvrto kolo Australijan opena je njegov najbolji rezultat na grend slemovima, a nakon turnira ga čeka veliki napredak na ATP listi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track