JELENA I NOVAK RENOVIRAJU VILU U MARBELJI: Skele uveliko postavljene, pravi se raj za odmor po FENG ŠUI principima (FOTO)
Foto: Profimedia

RADOVI ĆE BITI GOTOVI NA LETO

JELENA I NOVAK RENOVIRAJU VILU U MARBELJI: Skele uveliko postavljene, pravi se raj za odmor po FENG ŠUI principima (FOTO)

Tenis -

Jelena i Novak Đoković renoviraju porodičnu kuću u Marbelji.

Kako piše španski sajt "vanitatis.elconfidencial" srpski teniser angažovao dizajnere i arhitekte da mu urede životni prostor po njegovom ukusu.

Isti portal otkriva detalje vezane za renoviranje vile "Casa Perla" u kojoj Novak živi sa porodicom, suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom.

Novak Đoković, Tara Đoković, Jelena Đoković, Stefan Đoković, deda mraz
foto: Instagram

Vila koja ima devet soba, teniski teren, teretanu i kućni bioskop uveliko se renovira, a radovi bi trebali da budu gotovi na leto.

Španski mediji pišu, a engleski prenose da će se vila oblikovati po feng-šui principima.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

Inače, oko zida kuće su već neko vreme postavljene skele, a trebalo bi da budu postavljeni prozori od plafona do poda u glavni apartman gde spavaju Đoković i njegova supruga Jelena.

Novak Đoković, Marbelja
foto: Profimedia

Kupatila, kuhinje i đakuziji takođe će biti zamenjeni i uređeni u skladu sa feng šui praksama zasnovanim na konceptima pet elemenata, drveta, vatre, zemlje, metala i vode.

"Kada se radovi na renoviranju završe, "Casa Perla" će imati čisto feng šui stil", rekao je izvor lista "Vanitatis" upoznat sa detaljima.

ŠTA JE FENG ŠUI?

Feng Shui pravila za uređenje doma su postala izuzetno popularna širom sveta. Savremeni način života podrazumeva brzinu i fleksibilnost i sa sobom donosi mnogo stresnih situacija sa kojima se ljudi sve teže nose.

Feng šui nas savetuje kako da uredimo naš životni prostor kako bismo se osećali bolje, bili zdraviji, srećni, voljeni i zaljubljeni, plodni i bogati.

To je složen sistem teorija koje se koriste za promociju dobre energije u prostoru. Ono što sigurno je da dobar protok energije vodi do srećnog i skladnog doma.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track