BORIS BEKER ODUŠEVLJEN NADALOM: Rafa je legenda našeg sporta, opušteniji je od Đokovića!
Foto: Dado Đilas

hit

BORIS BEKER ODUŠEVLJEN NADALOM: Rafa je legenda našeg sporta, opušteniji je od Đokovića!

Tenis -

legendarni nemački teniser Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, prokomentarisao je plasman Rafaela Nadala u finale Australijan opena.

Ono što je rekao neće se dopasti fanovima još uvek najboljeg tenisera sveta.

- Kakva legenda našeg sporta. Pre dva meseca bilo je neizvesno da li če uopšte moći da nastavi da igra nakon teške operacije skočnog zgloba, a onda dolazi u Australiju i igra svoj najbolji tenis - rekao je Beker za "Eurosport".

Boris Beker, Novak Đoković
foto: Profimedia

Zatim je uporedio Španca sa Đokovićem po pitanju osvojenih Grend slemova.

- Mislim da Nadal nije razmišljao od svojoj 21. Grend slem tituli pre polufinala. On je opušteniji po tom pitanju od Novaka - smatra Beker.

Ipak, sada se situacija malo promenila, pošto će Rafa imati dve noći da razmišlja o jubilarnoj tituli.

Rafael Nadal
foto: Profimedia

- Kaže, srećan sam što još mogu da igram tenis i što sam u finalu Australijan opena. To će se sada promeniti. Rafa ima dve noći pre finala i razmišljeće o 21. tituli. Međutim, Nadal je apsolutno superzvezda i moći će to da podnese - zaključio je Boris Beker.

Podsetimo, finale Australijen opena naprogramu je u nedelju od 9,30 časova u Melburnu. Ukoliko Nadal trijumfuje osvojiće rekordni 21. Grend slem u karijeri, dok će Medvedev u slučaju pobede preuzeti prvo mesto na ATP listi od Novaka Đokovića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track