RUSKINJA BRUTALNO UDARILA PO NOVAKU: On je FOLIRANT za razliku od Nadala! Ne bi bilo fer da je Đoković igrao u Melburnu!
Foto: EPA John G Mabanglo, Zorana Jevtić

udarila na najboljeg

RUSKINJA BRUTALNO UDARILA PO NOVAKU: On je FOLIRANT za razliku od Nadala! Ne bi bilo fer da je Đoković igrao u Melburnu!

Tenis -

I dalje se ne smiruje situacija oko deportacije najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića iz Melburna.

Svako ima svoje viđenje situacije, a svoj komentar je dala i Ruskinja Darija Kasatkina, 21. igračica sveta, koja je stala na stranu političara, podržavši njihovu odluku o deportaciji prvog reketa sveta

- Ne bi bilo prijatno ostalim igračima da je Novak dobio dozvolu da igra. Svi mi smo podneli neku vrstu žrtve i prihvatili smo pravila igre da bismo se našli na terenu. Đoković je želeo da ide svojim putem. Da je na kraju igrao, to ne bi bilo fer prema ostalima - rekla je ona za ruski "Eurosport".

Kasatkina je potom napala Đokovića, rekavši da njegovo ponašanje na terenu nije iskreno, te da se folira:

"Novak je osoba koja pokušava da učini sve kako bi ga svi voleli. Svi mi to vidimo, čini sve, ali mu ne ide. Za razliku od njega Rafa Nadal je "pravi". Ne lomi rekete, drugačije pokazuje emocije, a njegovu frazu "Vamos" svi volimo. Bolje je da te ljudi ne vole zbog onoga što jesi nego da te vole zbog onoga što nisi", zaključila je 21. teniserka sveta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track