ŠPANCI U STRAHU OD NOVAKA! Da li se Đoković VAKCINISAO? Srbin je PROBLEM za Nadala!
Foto: EPA/Dean Lewins, AP/Frank Franklin II

MEDIJSKI RAT

ŠPANCI U STRAHU OD NOVAKA! Da li se Đoković VAKCINISAO? Srbin je PROBLEM za Nadala!

Tenis -

Novak Đoković ima pet titula Indijan Velsa, Rafa tri. Španski mediji posvetili su veliku pažnju Novaku i Indijan Velsu, upravo zbog trke za najboljeg svih vremena koja će biti posebno burna ove godine. Žele da Nadal bude najveći teniser svih vremena!

Novak Đoković prijavljen je za Indijan Vels i mnogi se pitaju da li će se vakcinisati, jer je to uslov za nastup na ovom turniru.

"Srbin treba da primi sve doze vakcine koja je uslov za ulazak u SAD. Indijan Vels, koji će se održati od 10. do 20. marta, mora da ispoštuje sve medicinske uslove. A Novak Đoković, čija je nevakcinacija bila javna i ozloglašena, nalazi se na preliminarnoj listi turnira. To ne garantuje da će on biti prisutan, ali je još jedan korak ka rešavanju ovog pitanja“, pišu mediji u Španiji.

Đoković se nije oglašavao od deportacije iz Australije, najavio je da će izneti svoju stranu priče, a već se spekuliše o narednim turnirima. Pored Novaka, na mastersu u Indijan Velsu trebalo bi da nastupe i Danil Medvedev, Aleksandar Zverev i Rafael Nadal.

Novak Đoković
foto: AP, Shutterstock

Prošlogodišnji osvajač titule je Kameron Nori. Od srpskih tenisera na listi se nalaze i Filip Krajinović, Dušan Lajović, Laslo Đere i Miomir Kecmanović.

Inače, Rafael Nadal je potvrdio učešće uz pompeznu najavu samog turnira. Jasno je da Nadal želi i da se izjednači sa Novakom, koji ima 37 Masters titula i apsolutni je rekorder, Rafa ima 36 titula.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track