11:41

ANĐUS STAO NA ĐOKOVIĆEVU STRANU! Posle serija prozivki i kritika sportski novinar PODRŽAO NOVAKA!

objasnio

ŠOK PREOKRET! ANĐUS STAO NA ĐOKOVIĆEVU STRANU! Posle serija prozivki i kritika sportski novinar PODRŽAO NOVAKA!

Tenis -

Novak Đoković ne prestaje da intrigira javnost poslednjih nekoliko meseci od skandala koji mu je priređen u Australiji.

Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je u intervjuu za Bi-Bi-Si (BBC) da bi radije propustio naredne turnire, nego da bude prisiljen da se vakciniše protiv korona virusa.

On je u ekskluzivnom intervjuu za britanski javni servis rekao da ga ne bi trebalo povezivati sa antivakserskim pokretom, ali i da podržava pravo pojedinca na izbor.

Novak Đoković
foto: Printscreen

Da li je ovo početak kraja blistave karijere ili organizatori predstojećih turnira ipak neće biti toliko rigorozni kao australijske vlasti. O ovoj temi je za Kurir televiziju u Jutarnjem programu govorio Dejan Anđus, sportski novinar.

- Rekao je šta je imao i to je to! Sad ti i ja možemo da pričamo o nekim desetim stvarima - rekao je za Kurir televiziju sportski novinar Dejan Anđus.

Dejan Anđus
foto: Kurir Televizija

Anđus je naveo i to da ni on nije vakcinisan, kao i da Novaka Đokovića razume od samog starta.

Dejan Anđus
foto: Kurir Televizija

- Ja sam recimo nevakcinisan. Nemam nikakva uverenja ni verska, ni alternativna. Jednostavno sam se naslušao oprečnih mišljenjima. Ne teram nikome inat. Ja Novaka razumem od samog starta. Nešto se Srđan Đoković i ja nismo dobro razumeli. Međutim, ja ne igram Rolan Garos, ne igram Australijan open i pošto nemam čvrsta uverenja, pretpostavljam da bih se vakcinisao. Novak je rekao da se nije vakcinisao i da ima pravo da odlučuje o svom telu. On jedino nije naveo razlog zbog čega se nije vakcinisao - dodao je Anđus.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

06:27

Stručnjaci saglasni! Novak Đoković mora da donese sudbonosnu odluku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track