NOVAČE, RUSIJA JE S TOBOM! Zabuna zbog Đokovića i Dmitrija Medvedeva, Srbi mislili da je bivši predsednik uputio ove reči Noletu
Foto: Profimedia, Zorana Jevtić

reakcija na intervju

NOVAČE, RUSIJA JE S TOBOM! Zabuna zbog Đokovića i Dmitrija Medvedeva, Srbi mislili da je bivši predsednik uputio ove reči Noletu

Tenis -

Puno različitih reakcija izazvao je veliki intervju u kojem je Novak Đoković govorio o svim detaljima drame kroz koju je prošao u Melburnu.

Najbolji teniser sveta je pričao o odluci Australije da mu ne dozvoli ostanak u državi. Otkrio je i kako je u njegovom domu ispraćeno finale Australijan opena, kao i za koga je navijao njegov sin, a najviše pažnje izazvale su Đokovićeve reči o nastavku karijere.

Srbin je poručio da je spreman da se odrekne budućih trofeja ukolilo za učešće na turnirima uslov bude vakcina.

Jedan deo intervjua odnosio se i na reakciju tenisera tokom Novakovog boravka u Melburnu. Đoković je otkrio da ga je odnos kolega povredio, a nakon intervjua je stigla i reakcija jednog igrača.

Naravno, kao i tokom dve "udarne" nedelje u januaru, društvene mreže su prepune komentarima ljubitelja tenisa, a među onima koji su podržali Srbina zbog onoga što je rekao za BBC, našao se i čovek čije je ime i prezime zbunilo mnoge.

Taj čovek se zove Dmitrij Medvedev, identično kao bivši predsednik Federacije Rusije. Mnogi su prvo pomislili da je ruski političar poslao poruku podrške najboljem teniseru sveta, međutim radi se o "običnom" čoveku koji ima verifikovan nalog na društvenoj mreži Tviter.

On je uz zanimljivu montažu, na kojoj se pored Đokovića simbolično nalazi vuk, poručio sledeće:

- Bravo, Novače! Rusija je s tobom!

Takva objava zaintrigirala je srpske korisnike popularne društvene mreže. Manji broj ljudi je odmah proverio da li je podrška zaista stigla od političara, dok je većina pomislila da se stvarno radi o nekadašnjem predsedniku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track