05:14

Vuk Brajović za Kurir ekskluzivno iz Dubaija: Novak spreman za pohod na turnir

jasno

MEDVEDEV NIKAD BLIŽI RUŠENJU ĐOKOVIĆA! Počinje borba za prvo mesto na ATP listi: NOVAK POSLAO SNAŽNU PORUKU DANILU i oduševio sve!

Tenis -

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković po 12. put nastupa na turniru Dubaiju, što je ujedno i prvi turnir u njegovoj takmičarskoj sezoni, nakon što je sprečen da učestvuje na Australijan openu.

Kako prenosi Vuk Brajović teniski stručnjak za Kurir televziju, Nole je na konferenciji za medije izjavio da se oseća odlično na terenu i da je spreman za igru.

Vuk Brajović
foto: Kurir televizija

Đoković je istakao i da su grend slemovi do kraja njegove karijere prioritet, a na pitanje gde sebe vidi nakon završetka karijere, Novak je rekao da je to isključivo tenis.

- Na pres konferenciji u Dubaiju Novak je istakao da će morati da se prilagodi novonastaloj kovid situaciji u zemljama u kojima se održavaju najveći teniski turniri, prema pravilima i prema informacijama koje dolaze iz tih zemalja - ističe teniski stručnjak.

Na interesovanje predstavnika medija kako Novak vidi dalji tok svoje karijere i ono posle nje, najbolji teniser na svetu istakao je da sebe vidi isključivo u tenisu.

Novak Đoković
foto: Vuk Brajović

- On će nastojati da na svaki mogući način pomogne onima kojima je tenis u srcu - prenosi Brajović.

Ove nedelje Novak Đoković i ruski teniser Danil Medvedev počinju borbu za prvo mesto na ATP listi.

- U slučaju da Medvedev osvoji Akapulko i po prvi put postane broj jedan na ATP listi, Novak je rekao da će biti prvi koji će svom teniskom prijatelju iz Rusije čestitati na ovom zasluženom karijernom uspehu - prenosi Brajović.

Najvažnija poruka sa konferencije za medije u Dubaiju je da je Novak ponovo na teniskom terenu i da je spreman za igru.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:08

BIĆE TO VELIKA ČAST ZA NOVAKA! Isplivalo pravilo koje će vlasti u Australiji morati da ispune ako Đoković pobedi na AO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track