EVO GDE JE PUKLO IZMEĐU NOVAKA I VAJDE! Marjan je želeo da i dalje bude u timu, ali jedna Đokovićeva odluka je bila KOBNA!
Foto: Profimedia

kURIR OTKRIVA

EVO GDE JE PUKLO IZMEĐU NOVAKA I VAJDE! Marjan je želeo da i dalje bude u timu, ali jedna Đokovićeva odluka je bila KOBNA!

Tenis -

Razlaz Novaka Đokovića i Marjana Vajde predstavljao je veliko iznenađenje u svetu tenisa! Kao grom iz vedra neba odjkenula je ova informacija, a navijači srpskog asa bili su poprilično razočarani epilogom.

Prirodno je bilo da Novak i Marjan zajedno završe ovu istorijsku tenisku priču. Nažalost, stvari koje su uticale na razlaz nisu toliko teniske prirode. Izvor Kurira dobro upućen u celu situaciju otkriva nam detelje:

- Nije tu bilo nekog sukoba, već su im se razišli pogledi na budućnost. Marjan je bio spreman da bude tu, ali Novak nije mogao da mu ponudi plan koji je slovački trener želeo da ima i zna. Razlog je vakcinacija i to što se i dalje ne zna na kojim turnirima će igrati Đoković. Samim tim Vajda nije znao ni gde će da putuje, kada neće imati obaveze, gotovo ništa konkretno, sve je bilo u formi - videćemo.

Marjan Vajda, Novak Đoković
foto: Profimedia

Slovaku nije prijalo ni sve što se dešavalo, a vezano je za famoznu vakcinaciju.

- Ne želi da bude deo te priče, niti da se oko njega stvara fama oko vakcinacije. Vajdi je izuzetno teško palo što Novak nije učestvovao u Australiji, kao i što je dovedeno u pitanje nešto u šta je bio potpuno siguran - da će Novak postaviti rekord po broju gren slem titula. Činjenica da tenis nije bio u prvom planu srpskom asu uticala je da dođe do razlaza - zaključuje naš izvor.

Vajda i Đoković ostali su u sjajnim odnosima, ali ovaj razlaz na relaciji trener - igrač, ostaće ovoga puta definitivan. Nije realno očekivati da ponovo dođe do saradnje, ali jeste da Marjan bude na nekim Noletovim mečevima u svojstvu navijača. Teniska priča jedan je deo njihovog odnosa koja je završena, a ona prijateljska i porodična ostaje večno.

Kurir sport

Bonus video:

01:24

Novak Đoković izašao na prvi meč u 2022. godini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track