FEDERER JE GOTOV! Nik Kirjos iznenadio rečima o idolu: Švajcarca je otpisao ZA SVA VREMENA, evo šta kaže o Đokoviću i Nadalu
Foto: EPA/DAVE HUNT

ne računa na rodžera

FEDERER JE GOTOV! Nik Kirjos iznenadio rečima o idolu: Švajcarca je otpisao ZA SVA VREMENA, evo šta kaže o Đokoviću i Nadalu

Tenis -

Kontroverzni teniser Nik Kirjos, govorio je o trci za najboljeg tenisera svih vremena.

Australijanac trenutno daje prednost Rafaelu Nadalu u odnosu na Novaka Đokovića, a zanimljivo je da je u potpunosti otpisao svog idola, Rodžera Federera.

- Ako Rafa osvoji 22. grend slem titulu u Parizu, mislim da će on biti najbolji. Nema granica Ne, Rodžer je završio što se mene tiče u toj trci za "GOAT", ljudi, on je gotov - rekao je Nik Kirjos i dodao:

- Razmišljao sam o tome, ima negativan skor sa obojicom rivala, baš loš rekord. Mislim da Rodžer sada ne bi bio u stanju da dobije ovu dvojicu čak ni na travi.

Kirjos je nedavno dobio specijalnu pozivnicu za učešće na mastersu u Indijan Velsu, a još uvek se prepričava njegovo učešće na Australijan openu.

U singl konkurenciji je pružio odlične partije, poražen je u drugom kolu od Danila Medvedeva dok je u dublu osvojio titulu u paru sa Tanasijem Kokinakisom.

Kurir sport

Bonus video:

04:37

Novak Đoković i Filip Krajinović ekskluzivno iz Dubaija za Kurir!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track