ĐOKOVIĆ ŠALJE POMOĆ UKRAJINI? Ukrajinac sa ratišta objavio PORUKE KOJE JE DOBIO OD NOVAKA: Evo šta mu je Nole poručio! (FOTO)
Foto: EPA/CHRISTOPHER PIKE, Printscreen/Instagram

veliki nole

ĐOKOVIĆ ŠALJE POMOĆ UKRAJINI? Ukrajinac sa ratišta objavio PORUKE KOJE JE DOBIO OD NOVAKA: Evo šta mu je Nole poručio! (FOTO)

Tenis -

Ukrajinski teniser koji se trenutno nalazi u vojsci u Kijevu gde je spreman da brani državu od napada Rusije, objavio je sadržaj poruka koje mu je slao Novak Đoković.

Najbolji teniser sveta se javio Ukrajincu kada je čuo da se prijavio u vojne rezerve, a Stahovski je u jednom intervjuu otkrio da su Rafael Nadal i Rodžer Federer odlučili da mu se ne obrate.

Nekoliko dana kasnije, Sergej, koji je branio Đokovića tokom drame u Australiji, otkrio je i šta mu je poručio Srbin.

- Stako, kako si čoveče? Jesi li na ratištu? Mislim o tebi i nadam se da će sve brzo da se smiri. Molim te, reci mi koji je najbolji način da pošaljem pomoć... Finansijsku ili bilo kakvu drugu pomoć - poručio je Đoković Stahovskom.

Ukrajinac je početkom godine doneo odluku da završi karijeru, a dešavanja u njegovoj državi naterala su ga da obuče uniformu uprkos činjenici da je zbog toga naišao na nerazumevanje supruge.

Nedavno je poručio da njegova deca ni ne znaju gde se nalazu, a u jednoj od objava na Instagramu poručio je da će Vladimiru Putinu da pleše na grobu.

Poznato je da Sergej ima veliko poštovanje prema Novaku Đokoviću, a sada je u potpunosti jasno da je njihov odnos obostran.

Kurir sport

Bonus video:

00:42

Novak u noćnom provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track