DAN D ZA BORISA BEKERA: Bivšem treneru Novaka Đokovića preti 7 godina ROBIJE! Oprostio se od porodice (FOTO)
Foto: AP, Shutterstock

OPROSTIO SE OD PORODICE

DAN D ZA BORISA BEKERA: Bivšem treneru Novaka Đokovića preti 7 godina ROBIJE! Oprostio se od porodice (FOTO)

Tenis -

Legendarni nemački teniser Boris Beker tokom današnjeg dana očekuje konačnu presudu u sudskom procesu, u kom mu verovatno sleduje zatvorska kazna, prenose svetski mediji.

Slavni Nemac je pre nekoliko dana uslikan kako se u suzama pozdravlja sa aktuelnom partnerkom, te se navodi da je to jasan znak da će budućnost provesti iza rešetaka, piše "Daily Mail".

Boris Beker
foto: AP

Takođe se navodi da je Beker prethodnu nedelju proveo sa sinom i bivšom suprugom Lili Beker.

Trostruki vimbldonski šampion najverovatnije očekuje da bude osuđen na kaznu zatvora u trajanju do sedam godina. Takođe, očekuje se da Beker ostane bez unosnih ugovora uključujući tu i posao stručnog komentatora za BBC.

Boris Beker
foto: AP

Podsetimo, Beker je proglašen krivim u Sautvorku prošle godine po četiri tačke optužnice prema Zakonu o nesolventnosti u vezi sa njegovim bankrotom 2017.

Optužen je da je sakrio imovinu vrednu milione funti, uključujući dva trofeja Vimbldona, kako bi izbegao plaćanje dugova. Takođe, u optužbi se navodi da je Beker sakrio 1,13 miliona evra od prodaje mercedesovog salona automobila koji je imao u Nemačkoj, te da je prebacio stotine hiljada funti na druge račune.

Boris Beker
foto: Shutterstock

Bivši teniser sveta Beker proglasio je bankrot 21. juna 2017. zbog neisplaćenog duga od više od 3 miliona funti na svom imanju na Majorki u Španiji.

Nemački državljanin, koji živi u Velikoj Britaniji od 2012. godine, tvrdio je da je sarađivao sa poverenicima koji su imali zadatak da obezbede njegovu imovinu, čak je ponudio i svoj verenički prsten, te je rekao da je sve radio po savetu stručnjaka.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track