OTKRIVAMO ŠTA ĆE BEKER RADITI U ZATVORU: Na Ostrvu pomno prate svaki dan legendarnog Nemca iza rešetaka!
Foto: Profimedia, AP/Frank Augstein

zatvorski dani

OTKRIVAMO ŠTA ĆE BEKER RADITI U ZATVORU: Na Ostrvu pomno prate svaki dan legendarnog Nemca iza rešetaka!

Tenis -

Legendarni nemački teniser Boris Beker, osuđen je na dve i po godine zatvora u Velikoj Britaniji, a već se zna šta će raditi iza rešetaka! Naime, brzo je prostrujala vest da će čuveni Nemac biti instruktor fitnesa!

Prema informacijama sa Ostrva, Beker bi u zatvoru po imenu Vandsvortf, nakon što je proglašen krivim po četiri tačke optužbe prema Zakonu o nesolventnosti, najviše vremena trebalo bi da provodi u "vežbaonici", tako što će podučavati druge zatvorenike.

Nemačka sportska zvezda je stigla u zatvor prepun pacova prošlog petka, ali je šesterostruki grend slem pobednik dobio "udobniji smeštaj". Nakon što je bio u redu za instruktora, situacija bi mogla biti mnogo povoljnija po bivšeg trenera Novaka Đokovića.

Vandsvort, Boris Beker, Boris Becker, Zatvor, Zatvorenik, Wandsworth
foto: Profimedia, Printscreen

Bivši upravnik zatvora Džeri Peterik, rekao je da su teretane vrlo popularne u zatvorima.

- To je posao koji mnogi zatvorenici žele. Uprkos Bekerovoj izuzetnoj sportskoj biografiji, verujem da neće biti favorizovanja - rekao je Peterik.

U izveštaju se navodi, takođe, da kolege zatvorenici tek treba da se sastanu sa Bekerom unutra, ali prijatelj jednog od zatvorenika veruje da mu "neće biti teško".

Beker će verovatno odslužiti 15 meseci svoje kazne, a očekuje se da će u nekom trenutku otići iz Vandsvortfa, koji se nalazi samo dvije milje od središnjeg terena Vimbldona.

U ekskluzivnom intervjuu za britanski tabloid "Miror sport", Bekerova ćerka Ana Jerrmakova otkrila je da je ostala zaprepaštena presudom njegovom ocu i molila sudiju da ga poštedi zatvora zbog njegovog 12-godišnjeg sina Amadeusa.

- Pokušala sam da pomognem koliko sam mogla tako što sam napisala pismo sudu u kojem izražavam zabrinutost za svog mlađeg brata Amadeusa - izjavila je Bekerova ćerka Ana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track