HIT IZJAVA MAREJA PRED OKRŠAJ SA ĐOKOVIĆEM: Moje šanse protiv Novaka? Pa on je svetski broj 1, a ja igram sa METALNIM KUKOM!
Foto: Printscreen

iskreno

HIT IZJAVA MAREJA PRED OKRŠAJ SA ĐOKOVIĆEM: Moje šanse protiv Novaka? Pa on je svetski broj 1, a ja igram sa METALNIM KUKOM!

Tenis -

Na pitanje da li postoji šansa da savlada Đokovića, Marej je bio surovo iskren

Britanski teniser Endi Marej pobedio je Kanađanina Denisa Šapovalova 2:1 (6:1, 3:6 6:2) u drugom kolu Mastersa u Madridu i tako zakazao okršaj sa najboljim teniserom sveta. Novakom Đokovićem.

Verovali ili ne, biće to prvi sudar velikih rivala još od finala Dohe 2017. godine.

Marej je bio deo velike četvorke svetskog tenisa, ali ozbiljne povrede udaljile su ga od vrha. Nakon operacije kuka mnogi su smatrali da je njegova karijera završena, međutim, Endi nije želeo da se preda. Pobedila je neverovatna želja i ljubav prema tenisu. Vratio se na teren i trudi se da maksimalno uživa.

Na pitanje kakva su mu očekivanja pred okršaj sa Đokovićem, Britanac je dao izuzetno zanimljiv odgovor.

"U teoriji, nemam šanse na meču. Znate, on je svetski broj 1, a ja igram sa metalnim kukom. Ne bi trebalo da imam šansu u meču, ali je ovo odlična prilika za mene da vidim gde je moja igra sada i da igram protiv njega ponovo. Imali smo mnogo sjajnih bitki tokom godina i igrali smo neke od najvećih turnira u finalima, mislim na sva četiri Grend slema, igrali smo i ovde u finalu. Nisam imao priliku da igram protiv njega dugo i ne znam kada ću ponovo imati tu priliku. Uživaću, daću sve od sebe i videćemo šta će biti", rekao je Endi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track