NOVAKA MRZI, ALI ZATO KONSTRAKTU! Oglasio se najveći kritičar Đokovića i potpuno ŠOKIRAO!
Foto: Profimedia, Printscreen, Damir Dervišagić

ZANIMLJIVO

NOVAKA MRZI, ALI ZATO KONSTRAKTU! Oglasio se najveći kritičar Đokovića i potpuno ŠOKIRAO!

Tenis -

Američki novinar Ben Rotenberg postao je planetarno popularan kao veliki kritičar najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića

Rotenberg kao da jedva čeka da nađe povod da iskritikuje Novaka i često svojim tvitovima i komentarima nervira ljubitelje tenisa, naročito one u Srbiji.

Međutim ovaj put je šokirao i to pozitivno.

Razlog za to je verovali ili ne, Evrosong 2022 i trenutak kada je srpska predstavnica Ana Đurić Konstrakta izvela pesmu "In corpore sano", u drugoj polufinalnoj večeri.

Rotenberg je, pomalo iznenađujuće, jer Amerikancima nije baš svojstveno da detaljno prate zbivanja van SAD, rešio da "kaže koju" i o predstavnici Srbije.

Učinio je to nakon što je odgledao evrovizijski nastup Izraela, a potom i Konstrakte, i to ovako:

"Nastup Izraela mi se čini kao da su stihovi nasumično birani iz generatora reči za "Drag trku" (engl. "drag" je reč kojom se od kraja 19. veka označavaju osobe koje se oblače kao osobe drugog pola; prim. aut.), što svakako ima neku svoju publiku, ali ne mogu da zamislim da će ovo proći (dalje). Nastup Srbije je, međutim, bio mnogo uticajniji i originalniji. Voleo bih da su u celoj pesmi koristili titlove (umesto samo u pojedinim delovima), ili da ih nisu koristili uopšte", pohvalio je Ben Rotenberg nastup Konstrakte u polufinalu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track