NOVAK JURI HILJADITU POBEDU! Đoković presrećan nakon trijumfa, protiv Ruda igra za ISTORIJSKI JUBILEJ!
Foto: Profimedia

MASTERS RIM

NOVAK JURI HILJADITU POBEDU! Đoković presrećan nakon trijumfa, protiv Ruda igra za ISTORIJSKI JUBILEJ!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle pobede u četvrtfinalu protiv Feliksa Ože - Alijasima, čestitao je protivniku na veoma snažnom otporu, pogotovo istakavši njegove jake i veoma precizne servisre. Mladi Kanađanin se prvi put sastao sa najboljim teniserom sveta i pokazao da je pred njim svetla budućnost.

- Jako visok nivo tenisa. Drugačiji uslovi, lopta sporije pada. Nikada nismo igrali, dugo je u vrhu svetskog tenisa. Ima opasan servis. Pogađao je iz servisa sjajno, nije bilo lako da vraćam lopte. Naterao me da podignem nivo igre, mogao sam i ranije da završim, čestitke i njemu na dobroj igri. Mnogo mi je problema zadavao, ali i ja sam dobro servirao kada je trebalo, taj brek je bio savršen - rekao je Novak Đoković na terenu neposredno posle meča.

U subotu će u polfinalu igrati protiv Norvežanina Kaspera Ruda, a u tom meču ima priliku da ostvari jubilarnu hiljaditu pobedu.

- Rud je takođe visok nivo igrača, specijalista za šljaku. Želećemo pobedu, igrao sam protiv njega pre par godina, ali je to bilo po danu. Dobri smo prijatelji. Jurim jubilarnu 1.000 pobedu i nadam se da ću je ostvariti u Rimu - naglasio je Novak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track