ĐOKOVIĆ NIJE NAJVEĆI GUBITNIK TENISKOG HAOSA! Novaku su ODUZELI ŠANSU da ostane na prvom mestu, ali ovaj teniser je BESAN na ATP
Foto: Profimedia

POLUDEO

ĐOKOVIĆ NIJE NAJVEĆI GUBITNIK TENISKOG HAOSA! Novaku su ODUZELI ŠANSU da ostane na prvom mestu, ali ovaj teniser je BESAN na ATP

Tenis -

Jasno je zašto su teniseri masovno nezadovoljni nakon odluke ATP-a da oduzme bodove na ovogodišnjem Vimbldonu.

Takva odluka ostavila je Novaka Đokovića bez šanse da ostane na prvom mestu nakon turnira u Londonu, a verovatno najveći gubitnik ipak nije Srbin.

Novak će se naći iza Danila Medvedeva bez obzira na njihove rezultate na Rolan Garosu i Vimbldonu, a posebno ljut na ATP je Marton Fučovič, trenutno 55. teniser sveta.

- Nema ranking poena na Vimbldonu, a gubimo poene iz 2021. godine. Nemamo šansu da ih odbranimo. Da li ste ozbiljni? Sa 60. ću da padnem na 130. mesto. Hvala vam! - poručio je besni Mađar.

Fučovič je prošle godine stigao do četvrtfinala Vimbldona, što je njegov najbolji rezultat na grend slem turnirima. U toj fazi takmičenja je poražen od kasnijeg šampiona, Novaka Đokovića.

Loše se piše i Niku Kirjosu koji će sa 76. mesta ispasti iz najboljih 100 tenisera, nakon što se tu vratio posle gotovo godinu dana.

Kurir sport

Bonus video:

03:05

NOVAKA BI OVO MOŽDA TREBALO DA ZABRINE Stručnjaci ističu da je Đoković favorit Rolan Garosa, ALI POSTOJI PREPREKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track