SENZACIONALNO! ĐOKOVIĆ APSOLUTNI FAVORIT PROTIV NADALA: Prvi put u istoriji Rolan Garosa se ovako nešto desilo!
Foto: Profimedia

neverovatno

SENZACIONALNO! ĐOKOVIĆ APSOLUTNI FAVORIT PROTIV NADALA: Prvi put u istoriji Rolan Garosa se ovako nešto desilo!

Tenis -

Nikad dosad nije se desilo da Španac u Parizu bude autsajder

Novak Đoković i Rafa Nadal igraće klasik sutra na Rolan Garosu. Meč za sve teniske sladoksusce koji će biti najveći sportski događaj tog dana.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Kao nikada do sada, Novak Đoković važi za aspolutnog favorita u meču protiv Rafe Nadala. Nešto, što se na šljaci, omiljenoj podlozi Španca, nikada do sada nije dogodilo.

Novak Đoković
foto: Printskrin

Poznate svetske kladionice na Novaka Đokovića daju kvotu 1.44, dok na Rafu Nadala daju 2.75! Zvuči neverovatno, ali je istinito. Fakat je da Srbin, najbolji teniser sveta, igra neverovatno na Rolan Garosu, pleni sigurnošću i optimizmom. Sa druge strane, Španac je u poslednjem okršaju protiv mladog Ože-Alijasima prošao na mišiće, posle pet setova.

Novak Đoković, Rolan Garos
foto: EPA/YOAN VALAT

Novak Đoković na Rolan Garosu do četvrtfinala i okršaja sa Rafom Nadalom nije izgubio nijedan set! Japanca Jošita Nošioku pobedio je ubedljivo sa 6:3, 6:1, 6:0, Aleksa Molčana takođe sa 6:2, 6:3, 7:6. Ništa manje surov nije bio ni prema Slovencu Aljazu Bedenu koga je dobio sa 6:3, 6:3, 6:2, dok je svu moć demonstirao nad upornom Argentincu Dijegu Švarcmanu kojeg je počistio sa terena sa 6:1, 6:3, 6:3.

Rafael Nadal
foto: Profimedia

Sa druge strane Rafa Nadal je juče jedva pobedio mladog Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima sa 3:6, 6:3, 6:2, 3:6, 6:3. Pre toga, savladao je Van den Zandšalpa sa 6:3, 6:2, 6:4, Francuza Mutea sa 6:3, 6:1, 6:4, Australijanca Tompsona sa 6:2, 6:2, 6:2.

Kurir sport

Bonus video:

03:05

NOVAKA BI OVO MOŽDA TREBALO DA ZABRINE Stručnjaci ističu da je Đoković favorit Rolan Garosa, ALI POSTOJI PREPREKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track