AKO VAM SE NE SVIĐA NOVAK, NEMOJTE DA DOLAZITE! Legendarni stručnjak održao BRUTALNU LEKCIJU sramnoj francuskoj publici!
Foto: Profimedia

u metu

AKO VAM SE NE SVIĐA NOVAK, NEMOJTE DA DOLAZITE! Legendarni stručnjak održao BRUTALNU LEKCIJU sramnoj francuskoj publici!

Tenis -

Proslavljeni teniski stručnjak Patrik Muratoglu zgrožen je ponašanjem publike na Rolan Garosu.

Znali smo da Novak nije miljenik francuske publike i da je ona uvek bila naklonjenija Nadalu i Federeru, ali nismo mogli ni da sanjamo da će najbolji teniser sveta i aktuelni šampion Rolan Garosa doživeti ovakve neprijatnosti u "Gradu svetlosti".

Ono što su navijači na ovogodišnjem Rolan Garosu priredili ikoni belog sporta u najmanju ruku je skandalozno.

Zviždali su najboljem teniseru sveta još na njegovom prvom meču i nisu se tu zaustavili. U osmini finala ponovo su odzvanjali su zvižduci i uzvici "uaaaa", a ista scena viđena je i kada je nakon Nadalovog meča spomenuto ime Srbina na Filip Šatrijeu.

Poznati stručnjak Muratoglu zgrožen je ponašanjem navijača i poručuje da oni koji ne poštuju igrače i ne žele da uživaju u vrhunskom tenisu ne treba ni da dolaze na stadion.

"Nema smisla zviždati Đokoviću. Ako ti se ne sviđa, nemoj dolaziti da gledaš, imaš pravo na to. Ali kada dođeš da gledaš meč, onda moraš da ceniš ovakve izuzetne sportiste, spektakl koji nam daju i tako ih ohrabriti. To je minimum", poručio je Muratoglu.

Kurir sport

Bonus video:

03:05

NOVAKA BI OVO MOŽDA TREBALO DA ZABRINE Stručnjaci ističu da je Đoković favorit Rolan Garosa, ALI POSTOJI PREPREKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track