BEBA NA PUTU?! U Španiji se šuška da Nadal uskoro postaje tata: Rafa i Ćiska uskoro postaju roditelji!
Foto: Profimedia

čestitamo

BEBA NA PUTU?! U Španiji se šuška da Nadal uskoro postaje tata: Rafa i Ćiska uskoro postaju roditelji!

Tenis -

Španski teniser Rafael Nadal i njegova supruga Marija Pareljo, poznatija kao Ćiska, uskoro će postati roditelji, otkrivaju španski mediji.

Par još uvek nije zvanično potvrdio ovu vest, međutim, tamošnji mediji navode da se po Ćiskinom izgledu jasno može zaključiti da je u drugom stanju.

Rafa je ovog vikenda uživo u letnjim čarolijama sa suprugom i prijateljima. Na instagramu je objavio fotograju na kojoj svi zajedno poziraju na jahti. Zanimljivo, Rafa je bio bez majice, negovi u letnjoj garderobi, a Ćiska je na sebi imala široki duks koji ju je štitio od vetra, ali i radoznalih pogleda.

Nadal i Ćiska su se venčali 2019. godine, a zajedno su još od tinejdžerskih dana. Započeli su vezu davne 2005. godine, a poznavali su mnogo godina ranije. Raskošna svadba održana je u dvorcu "La Fortaleza" na španskom ostrvu Majorka, gde se Nadal i rodio.

Španac je često isticao da može da vidi sebe u ulozi oca, ali da čeka da završi tenisku karijeru kako bi maksimalno bio posvećen porodici.

"Voleo bih da imam decu, ja sam porodični tip i jako volim decu. Voleo bih da san o deci ispunim kad mi to dopusti sportska karijera. Želim da brinem o njima. Nisam siguran da bi moja putovanja tokom godine bila dobra za njih", rekao je jednom prilikom Nadal.

Da li to znači da će Španac uskoro okačiti rekete o klin?

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track