NADAL SE IZVINJAVAO, ITALIJAN GA PROZIVAO! Najčudniji momenat Rafinog meča dobio NASTAVAK: Ne može to da se radi na Vimbldonu
Foto: Profimedia

LUDA SUBOTA

NADAL SE IZVINJAVAO, ITALIJAN GA PROZIVAO! Najčudniji momenat Rafinog meča dobio NASTAVAK: Ne može to da se radi na Vimbldonu

Tenis -

Subota je definitivno bila nezaboravna i o njoj će se na Vimbldonu pričati dugo.

U isto vreme su na centralnom terenu bili Rafael Nadal i Lorenco Sonego i na terenu broj jedan Nik Kirjos i Stefanos Cicipas.

Kirjos i Cicipas su pravili haos, ali to je i moglo da se očekuje od njih dvojice, međutim, neočekivano se dogodilo na najvećem stadionu "Ol Ingland kluba".

Nadal je usred meča, tokom trećeg seta, pozvao Sonega da dođe na mrežu kako bi mu očitao lekciju o ponašanju pošto mu se nije svideo način na koji je Italijan proslavljao poene.

Svi su bili zbunjeni dok nisu shvatili šta se dešava, a nakon meča je Italijan poručio da nije očekivao ovakav potez Nadala.

Njih dvojica su se zadržali na mreži nakon poslednjeg poena, Španac je objašnjavao svoje namere, čini se i da se izvinio i da je sve bilo u redu..

Međutim, Italijan je nakon meča imao šta da kaže.

"Igrač ne bi trebalo da zove svog rivala na mrežu. Ne možete to da radite na Vimbldonu. Nadal je trebalo da popriča sa glavnim sudijom. On me je poremetio", rekao je Sonego posle meča.

Nije moglo da prođe sve, a da o tome ne priča i Španac koji je priznao da je pogrešio.

"Moram da kažem da sam pogrešio. Nije trebalo da ga zovem na mrežu i zato mu se izvinjavam. Napravio sam grešku, nije mi problem da to vidim. Nisam imao nameru da ga uznemiravam, samo da mu kažem jednu stvar koja mi je smetala i to je sve. Imali smo male probleme, ali to je sve. Pričali smo i u svlačionici, ali taj razgovor treba da ostane između nas", rekao je Nadal.

Nadal će u osmini finala igrati protiv Holanđanina Van de Zandšulpa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track