NAVIJAČ PROVOCIRAO NOVAKA, SRBIN GA UNIŠTIO JEDNIM POTEZOM: Ovo niste videli u prenosu - Đoković poslao poljupce Englezima VIDEO
Foto: AP Photo/Alastair Grant

Car

NAVIJAČ PROVOCIRAO NOVAKA, SRBIN GA UNIŠTIO JEDNIM POTEZOM: Ovo niste videli u prenosu - Đoković poslao poljupce Englezima VIDEO

Tenis -

Novak Đoković je po ko zna koji put pokazao da je mentalna gromada, da mu ništa ne mogu ni rivali ni publika!

Imao je protiv sebe domaćeg tenisera i 15.000 Britanaca na tribinama, ali sem u prvom setu, u preostala tri je pokazao takvu dominaciju da ne može niko a da mu ne skine kapu.

A kada je osetio da će da "slomi" miljenika londonske publike, Đoković je imao poruku i za navijače koji su se okrenuli protiv njega. Na samom kraju se okrenuo ka tribinama i poslao poljupce!

Igrao se poslednji gem u meču, Novak je servirao u četvrtom setu pri rezultatu 5:4 kada je jedan navijač odbio da "ćuti" tokom poena. Glasno je komentarisao situaciju čak bio toliko nepristojan da je doviknuo ka Novaku dok se on spremao da servira. Đoković je zastao na momenat, servirao, dobio poen i završio meč.

A onda se okrenuo upravo ka tom navijaču i poslao mu dva poljupca, što mnogi nisu primetili u prenosu! Pogledajte taj trenutak:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track