00:16

EKSKLUZIVNO! Vuk Brajović na Kurir TV otkrio lepe vesti: NOVAK ĐOKOVIĆ 100% IGRA NA AUSTRALIAN OPENU

fenomenalne vesti

BRAJOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: NOVAK ĐOKOVIĆ 100 ODSTO IGRA U AUSTRALIJI: Srbin se vraća na "mesto zločina"

Tenis -

Vuk Brajović, teniski stručnjak, uključio se u jutarnji program Kurir televizije gde je otkrio prelepe vesti za Novaka, ali i srpski tenis

Naime, Brajović se prvo osvrnuo na Novakovo buduće takmičenje.

- Veliki paradoks je da ne mogućnost igranja na severno-američkom tlu zbog tog kovid mandata važi samo za tenisere koji nemaju američki pasoš. Setimo se slučaja Sandgren gde Amerikanac koji nije vakcinisasn može da igra. Novak ako se nešto ne promeni neće moći da igra na US Openu, ali i na prethodna dva mastersa Rodžers kupu i turniru u Sinsinatiju. Ono što predstavlja utehu jeste da će se igrati masters u Šangaju i ako se nešto ne promeni Novak će učestvovati na mastersu u Parizu - rekao je Brajović.

Vuk Brajović
foto: Kurir televizija

Potom je i objavio ekskluzivno velike vesti da će Novak zaigrati u Australiji.

- Mislim da je glavna tema Australija. Po informacijama koje smo dobili od naših kolega koji su došli sa Vimbldona. Nezvanično im je saopšteno da će Novak 100% igrati u Australiji - rekao je Brajović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:29

Novak se latio mikroforna i zapevao ovaj poznati NARODNJAČKI HIT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track