OTKRIVENO ZAŠTO KEJT MIDLTON NIJE PRUŽILA RUKU NOVAKU: Situacija sa Federerom UZROK svega, taj gest ocenjen kao NEPRIHVATLJIV!
Foto: Printskrin

zanimljivo

OTKRIVENO ZAŠTO KEJT MIDLTON NIJE PRUŽILA RUKU NOVAKU: Situacija sa Federerom UZROK svega, taj gest ocenjen kao NEPRIHVATLJIV!

Tenis -

Momenat kada vojvotkinja Kejt Midlton uručuje pehar pobediku Vimbldona uvek privlači ogromnu pažnju medija.

Čini se da je to važno kao i sam turnir, bar kada su u pitanju Englezi.

Novak Đoković ispao je veliki džentlmen poklonivši se Kejt Mildton čime joj je pokazao poštovanje.

I po njenom izrazu lica videlo se koliko je oduševljena Noletovom igrom i trijumfom. Međutim, do rukovanja nije došlo, a britanski mediji otkrivaju i zašto:

- Razlog datira iz 2019. godine kada je Kejt nakon finalnog meča na Vimbldonu, u kojem je Novak pobedio Rodžera Federera prišla švajcarskom teniseru, stavila ruku na njegovo rame i kratko sa njim razgovarala, što je izazvalo negodovanje britanske kraljevske porodice koja je taj gest ocenila kršenjem protokola odnosno ocenila ga kao nepotreban i neprihvatljiv - glasi tekst "Express UK".

Naime, Kejt je i tada bila takođe veoma srdačna prema Novaku, a njena naizgled bezazlena podrška Federeru izazvala je burne reakcije dvora čiji protokol nalaže da se njegovi članovi na sportskim događajima ponašaju krajnje odmereno. A, o tome smo već pričali u slučaju psovki princa.

Postoje spekulacije da Kejt Mildton navija za Novaka. Time bi se povećao broj navijača srpskog asa iz kraljevske porodice. Njen sin Džordž je već rekao da je Đokovićev navijač.

Kurir sport

Bonus video:

00:40

Novak Đoković stigao u Visoko: Najbolji srpski teniser danas otvara teniski kompleks u blizini BOSANSKIH PIRAMIDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track