"ISPAO SAM IDIOT!" Kirjos na bizaran način izgubio poen, pa poručio: Ne mogu da verujem da sam napravio tako GLUP POTEZ! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

"ISPAO SAM IDIOT!" Kirjos na bizaran način izgubio poen, pa poručio: Ne mogu da verujem da sam napravio tako GLUP POTEZ! (VIDEO)

Tenis -

Kontroverzni Australijanac Nik Kirjos plasirao se u četvrtfinale US opena, pošto je eliminisao branioca titule Danila Medvedeva rezultatom 3:1 u setovima.

U trećem setu Kirjos je zbog nepoznavanja pravila osta bez poena i to je moglo da ga skupo košta.

Naime, Medvedev je udario lopticu ramom i ona je isla u aut, a Kirjos je ušao sa strane u deo terena ruskog asa i zakucao lopticu u teren. Ispostavilo se da je to zabranjeno, pa je izgubio poen.

"I dalje ne mogu da verujem da sam napravio tako glup potez. Mislio sam da je dozvoljeno. Znam da će to sada svuda prikazivati, pa ću izgledati kao idiot", rekao je Kirjos nakon meča.

Ipak, to nije poremetilo Australijanca, odigrao je odličan meč i zasluženo srušio aktuelnog šampiona.

"Bio je to sjajan meč, Danil je branilac titule. Bilo je mnogo pritiska na njegovim ramenima. Ipak, igrao sam vrlo dobro u poslednjih nekoliko meseci. Kakvo mesto da ovo uradim, pun stadion u Njujorku, izuzetno sam srećan. Ne želim da razočaram publiku. Na putu smo već četiri meseca, svi imamo porodice koje želimo da vidimo, ali hajde da nam se ovaj put isplati. Želim da idem do kraja, nadam se da je to moguće", rekao je Nik.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track