SRBIN NIJE BIO POŽELJAN U NJUJORKU! Novakov stric otkrio da Amerikanci nisu ni odgovorili na Đokovićev zahtev za izuzeće!
Foto: Dado Đilas

otkriva detalje

SRBIN NIJE BIO POŽELJAN U NJUJORKU! Novakov stric otkrio da Amerikanci nisu ni odgovorili na Đokovićev zahtev za izuzeće!

Tenis -

Goran Đoković, stric najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića za "The Pavlovic Today" otvoreno je govorio je otvoreno o problemima sa kojima se srpski as suočio ove sezone zbog odluke da ne privmi vakcinu protiv kovida.

Novaku je ove sezone uskraćena prilika da učestvuje na dva Grend slem turnira - Australijan openu i US openu. Zbog toga je izgubio lidersku poziciju na ATP listi i priliku da postane rekorder po broju Grend slem trofeja.

Njegov stric Goran tvrdi da su Novaka ovi udarci samo dodatno ojačali.

"Ova godina nije bila laka za Novaka, ali on nastavlja da ide napred. Siguran sam da će posle svega što je izdržao izaći jači. Novak je svoj čovek. On zna ko je i šta je. Novak zna šta hoće", kaže Goran i dodaje:

"Iskušenje kroz koje je prošao ove godine u Australiji samo je produžilo njegovu karijeru. Umesto da se možda povuče iz tenisa za tri-četiri godine, njegova karijera je produžena na pet-šest godina. On odmara svoje telo".

Novak je propustio poslednji Grend slem u sezoni jer mu nije bio dozvoljen ulazak u Sjedinjene Američke Države. Srpski as se nadao da će američke vlasti napraviti izuzetak i dozvoliti mu da zaigra u Njujorku, ali to se nije dogodilo.

Goran otkriva da je novak poslao upit za izuzeće, ali odgovor nikada nije stigao.

"Nije bio poželjan u Njujorku ovog puta", rekao je Đoković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track