HIT SCENA NA TRENINGU U LONDONU! Đoković POGODIO Federera LOPTICOM U LEĐA pa poručio: Bio je na pogrešnom mestu u pogrešno vreme
Foto: EPA/Andy Rain

LEGENDE

HIT SCENA NA TRENINGU U LONDONU! Đoković POGODIO Federera LOPTICOM U LEĐA pa poručio: Bio je na pogrešnom mestu u pogrešno vreme

Tenis -

Najbolji teniseri svih vremena odlično se provode u Londonu gde se bliži oproštajni meč Rodžera Federera.

U istom timu na Lejver Kupu ćemo gledati Švajcarca, Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Endija Mareja, a Federer će poslednji meč u karijeri odigrati u dubli zajedno sa Rafaelom Nadalom.

Bilo je zanimljivo i na konferenciji za medije pred početak takmičenja.

Novak Đoković je samo jednom do sada imao priliku da igra na Lejver Kupu.

- Osećaš se kao da igraš četiri meča dnevno – čak i kada ne igraš, pored terena i i bodriš saigrače, živiš svaki poen sa njima, angažovan si - rekao je Đoković.

Rodžer Federer
foto: EPA/ANDY RAIN

Na jednom od treninga, srpski teniser je pogodio Federera lopticom u leđa. I o tome je uz osmeh govorio pred predstavnicima medija.

- Nisam loše zahvatio loptu, ali jesam zakasnio na nju. Rodžer je bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Bilo je smešno. Ljudi su bili malo zabrinuti oko Federerovih leđa, ali kada je dao znak da je sve u redu, svi smo se smejali. Nadam se da neću više udarati svoje dubl partnere - rekao je Novak, a preneo "Sport klub".

Novak se osvrnuo i na turbulentna dešavanja tokom 2022. godine.

- Ovo je bila rolerkoster godina za mene van terena, ali Vimbldon je uvek tu za mene – turnir koji mi vraća samopouzdanja i dopušta da se osećam svojim na terenu. Kada je o ovoj dvorani reč, ovde je uvek puno i za singlove i za dublove. London je teniski grad koji poštuje tenisku tradiciju.

Kurir sport/Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track