NOVAK IMA MNOGO VEĆI PROBLEM OD PORAZA? Đoković doživeo veliki peh u Londonu
Foto: EPA/Andy Rain

lejver kup

NOVAK IMA MNOGO VEĆI PROBLEM OD PORAZA? Đoković doživeo veliki peh u Londonu

Tenis -

Jedan od najboljih tenisera u istoriji Novak Đoković ne samo da nije uspeo da na Lejver kupu ostvari i treću pobedu u nizu, već je doživeo i peh!

Nakon što je u subotu savladao Frensisa Tijafoa, a potom u paru sa Mateom Beretnijem i Aleksa de Minaura i Džeka Soka, trećeg takmičarskog dana ovog revijalnog takmičenja između "timova Evrope i sveta", Đoković je izgubio od Kanađanina Feliksa Ožea Alijasima u dva seta - 3:6, 6:7.

Novak Đoković
foto: Profimedia

A već tokom prve deonice bilo je jasno da zdravstveno stanje Đokovića nije idealno. Njegovi navijači su primetili da je, kako je uvodni set odmicao, Nole sve češće pokušavao da otkloni bol iz desne ruke, a pritom se sve ređe i posvećivao naglim promenima pravca kretanja (otuda i čak 13 asova Ožea Alijasima).

Povreda ručnog zgloba je izgleda ozbiljnije prirode, a sa tim Đoković odavno ima problema. O tome svedoče i snimci koje je emitovao TV "Jurosport". Još pre početka meča, Novakov zglob mu je predstavljao problem, jer je, uz bolnu grimasu, Đoković pokušavao da istezanjem odagna neprijatnost:

Međutim, to nije dalo rezultat. Probao je potom Nole i da, držeći reket, pa pomerajući šaku levo-desno, tokom vožnje stacionarnog bicikla reši problem.

Ni to nije uspelo. Usledile su zatim i nove mere, ali problem nije rešen.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track