ĐOKOVIĆ U ŠOKU ZBOG PREDAJE MEDVEDEVA! Novak nije mogao da veruje šta se dešava, a evo šta mu je Rus rekao na mreži (VIDEO)
Foto: Printscreen

BIZARNO

ĐOKOVIĆ U ŠOKU ZBOG PREDAJE MEDVEDEVA! Novak nije mogao da veruje šta se dešava, a evo šta mu je Rus rekao na mreži (VIDEO)

Tenis -

Srpski teniser Novak Đoković ostao je u šoku kada je video da mu Danil Medvedev predaje meč u polufinalu turnira u Astani.

Rus je zapravo ostavio u neverici sve prisutne, ali i sve gledaoce koji su uživali u dva neverovatna seta.

Nakon što je Đoković osvojio taj-brejk i izjednačio na 1:1 u setovima, Rus je prišao mreži i čestitao zbunjenom srpskom teniseru pobedu i plasman u finale.

- U šoku sam što je zaista predao. Izgledao je sasvim u redu. Možda se samo u poslednjih sedam, osam poena malo sporije kretao, ali... u šoku sam. Bio sam spreman da igram treći set. Nadam se da nije u pitanju ništa ozbiljno, on je veliki borac i sigurno ne bi predao da stvarno nije morao. Na mreži mi je rekao da je istegao mišić na nozi - poručio je Đoković nakon meča.

Osvrnuo se i na sam meč koji je bio na zaista ozbiljnom nivou

- Igrali smo dosta drop šotova, nisam mogao da ga probijem, lopte su postale velike. I ja sam bio u toj ulozi, kada igrači nikako nisu mogli da me probiju. Uslovi su ovde malo sporiji, nego prošle nedelje u Izraelu i morao sam da prilagodim. Ovde nema lakih poena. Morao sam da pronađem način da se izborim. Taj-brejk je bio super i dobar je bio meč.

O finalu protiv Cicipasa.

- To je želja na svaki turnir na koji se dolazi da se igra finale. Prvi put sam ovde i sada mi je drago da igram ovde. Znao sam da ću ovde biti danas testiran i juče je bila velika borba i teško, sutra ne očekujem ništa drugačije. Veliki je ovo turnir za nas i neka bolji igrač pobedi - zaključio je Đoković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track