AJDE TATA! Đoković bio na izmaku snage protiv Medvedeva, a onda je čuo povik sina Stefana POGLEDAJTE KAKO SE NOVAK TRESAO (VIDEO)
Foto: Printscreen

do poslednjeg atoma

AJDE TATA! Đoković bio na izmaku snage protiv Medvedeva, a onda je čuo povik sina Stefana POGLEDAJTE KAKO SE NOVAK TRESAO (VIDEO)

Tenis -

Novak Đoković je igrao do poslednjeg atoma snage protiv Danila Medvedeva u poslednjem kolu grupne faze takmičenja na završnom turniru u Torinu iako nije imao rezultatski imperativ u tom meču, baš kao i ruski teniser. Uprkos svemu, dvojica asova su prikazali gladijatorsku borbu koju je posle drame dobio srpski igrač - 2:1.

Koliko je naporan bio taj duel svedoči snimak Novaka Đokovića napravljen tokom pauze između gemova. Dok je peškirom brisao lice, videlo se koliko mu se trese ruka! Jednostavno, nije mogao da zaustavi drhtavicu.

Ali, Nole ne bi bio Nole kada ne bi iz svake situacije izašao kao pobednik.

Ovaj put je imao jak vetar u leđa s tribina. U jednom trenutku začulo se "Ajde, tata"! Bio je uzvik njegovog sina Stefana, što mu je nesumnjivo dalo dodatnu snagu da "slomi" Medvedeva.

Đoković je takmičenje u Crvenoj grupi završio sa maksimalnim učinkom, a sutra u 14 sati igraće u polufinalu sa Amerikancem Tejlorom Fricom.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track