ĐOKOVIĆ DOBIO LEKCIJU U DUBAIJU: Pogledajte kako je FUDBALSKI NOVINAR "izblamirao" Novaka! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

dobra zabava

ĐOKOVIĆ DOBIO LEKCIJU U DUBAIJU: Pogledajte kako je FUDBALSKI NOVINAR "izblamirao" Novaka! (VIDEO)

Tenis -

Srpski teniski as Novak Đoković je u prethodnih nekoliko dana bio u Dubaiju, gde je učestvovao na egzibicionom turniru "Svetske teniske lige", gde je odigrao dva meča, dok je treći otkazao pre samog početka. Međutim, našao je vremena naš teniser i da učestvuje u jednom šaljivom video snimku.

Popularna stranica "433" koja se bavi isključivo fudbalom se našla u Dubaiju, kako bi snimaka video snimke i sadržaj za stranicu, od kojih je jedan odrađen i na samoj ulici. Naime, jedan od članova tima "433" je izazivao ljude na neku vrstu igre gde bi on trebalo da ih predribla.

Đoković je prolazio u odelu, kada je odlučio da se "okuša" u ovoj igri. Član "433" je počeo varkama da se igra sa Đokovićem, koji je bio sve bolji, sve do jednog trenutka, kada mu je koncentracija popustila i kada mu je lopta prošla kroz noge.

Odmah je nastao smeh, Đoković nije mogao da veruje šta mu se desilo, da ga neko tako "izblamira", kao ni ostali prisutni koji su se našli tu u tom trenutku. Zato im je Novak brže-bolje otpozdravio i krenuo svojim putem...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track