JEDNA OD NAJLEPŠIH TENISERKIH SVETA OBJAVLJUJE 18+ FOTKE: Ruskinja koje ja napravila šou sa Novakom, često se slika i bez brusa!
Foto: Rob Prange / Zuma Press / Profimedia

opasnica

JEDNA OD NAJLEPŠIH TENISERKIH SVETA OBJAVLJUJE 18+ FOTKE: Ruskinja koje ja napravila šou sa Novakom, često se slika i bez brusa!

Tenis -

Jedna od najboljih teniserki na planeti Arina Sabalenka ne prestaju da iznenađuje svoje fanove. Na specifičan način čestitala je Novu godinu svojim obožavaocima.

Trenutno peta teniserka na ATP listi Arina Sabalenka seksi fotkom, kao sirena iz vode počastila je sve one koji je prate na društvenim mrežama.

- Ovako se ja odmaram između dva turnira - napisala je u opisu fotke Beloruskinja rođena u Minsku.

I ranije je Arina Sabalenka umela da iznenadi sa seksi fotkama, sa plaže ili u uskoj haljini koja opisuje sve njene obline.

Na terenu, Arina Sabalenka (24) slovi za tenisku razbijačicu, ali ume itetako da pokaže svoj seksepil.

Pre dve godine, Arina se slikala bez brusa i provokativnu fotografiju objavila na društvenim mrežama sa objašnjenjem da nije za mlađe od 18 godina.

Arina Sabalenka se profesionalno bavi tenisom od 2015. godine. Iako je rođena u Minsku, godinama unazad živi u Americi, na Floridi u Majamiju.

Osvojila je deset WTA titula u karijeri, međutim nikada nije trijumfovala na nekom od grendslemova. Tri puta je stizala do polufinala, 2021. u Vimbldonu, a 2021. i 2022. na US openu.

Arina je inače nadavno u Dubaiju napravila pravi šou na konferenciji za medije sa Novakom Đokovićem posle završetka egzibicionog turnira.

Oni su se tada smejali bukvalno posle svake izgovorene reči, pa je konferencija postala pravi šou program.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track