KAKAV DOČEK ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA U AUSTRALIJI: Kad se pojavio na terenu, samo se čulo - NOLE, NOLE, NOLE!!! Srpske zastave svuda!
Foto: screenshot Twitter

ludnica

KAKAV DOČEK ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA U AUSTRALIJI: Kad se pojavio na terenu, samo se čulo - NOLE, NOLE, NOLE!!! Srpske zastave svuda!

Tenis -

Novak Đoković je u Adelejdu, svom prvom teniskom turniru u 2023. godini, dočekan kako mu i priliči - kao gospodar planete.

Novak Đoković
foto: Printskrin/Tviter

Još na zagrevanju, na pomoćnim terenima morao je da ispoštuje navijače srpskog porekla koji su sa nacionalnim zastavama i znamenjima tražili od njega autograme i po koju reč. Kako mu i doliči, Novak Đoković ih je maksimalno ispoštovao, nije odbio bilo koga, čime je još jednom pokazao koliko je veliki čovek.

A, onda na terenu, pravi izliv oduševljena i radosti, kada se pojavio Novak Đoković u paru sa svojim prijateljom Vasekom Pospišilom. Srpsko-kanadska kombinacija izgubila je duel od Tomislava Brkića (Bosna i Hercegovina) i Gonzala Eskobara (Ekvador) rezultatom 4:6, 6:3, 10:5.

Međutim, poraz nije mogao da umanji lep ugođaj koji su stvorili ne samo srpski, već i ostali navijači u Adelejdu koji obožavaju Novaka Đokovića. A, svi dobro znamo na kakvim je mukama bio najbolji teniser današnjice prošle godine u Melburnu, kada je prvo zatočen u hotelu za migrante, a onda posle suđenja i proteran iz zemlje sa trogodišnjom merom zabrane ulaska u Australiju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track