OVA LEPOTICA VOLI RAFU NADALA, NOVAKA NI NE POMINJE: Zgodna Amerikanka zaljubljena u tenis! Na Instagramu zarađuje MILION DOLARA
Foto: Printskrin/Instagram

opasna cica

OVA LEPOTICA VOLI RAFU NADALA, NOVAKA NI NE POMINJE: Zgodna Amerikanka zaljubljena u tenis! Na Instagramu zarađuje MILION DOLARA

Tenis -

Rejčel Štulman je napoznatija teniska influenserka na svetu. Ova rasna brineta iz Amerike poslednjih godina stalan je gost na velikim turnirima, ali i u medijima.

Rejčel Štulman
foto: Printskrin/Instagram

Rejčel Štulman (31) za sebe kaže da je "broj 1" među teniskim influenserima. Pojavom i posvećenošću poslednjih godina uticala je na nove trendove u svetu tenisa. Svojim teniskim znanjem, strašću prema sportu i preduzetničkim pristupom, Rejčel je otvorila put koji je do sada bio nepoznat u svetu tenisa.

Kroz uzbudljiv sadržaj koji delima putem društvenih mreža, sa globalnih teniskih turnira i značajna partnerstva u vezi sa brendom, Rejčel nastavlja da pomera granice dok privlači ljude belom sportu. Slavu i popularnost stekla je na društvenim mrežama, a na instagramu je prati više od 265.000 ljudi.

Ima i zvanje profesionalnog teniskog trenera već osam godina, a u poslednje vreme radi kao novinar, komentator i reporter sa teniskih turnira. Samo od društvenih mreža prošle godine zaradila je nešto više od 1.000.000 dolara.

Njeni pratioci na društvenim mrežama opisuju je kao "sportski začin", "prelepu devojku" i "zgodnu brinetu"... Rejčel Štulman živi u Sent Luisu i veliki je navijač Rafe Nadala. Pored Španca, od tenisera i teniserki obožava Andreja Rubljova, Rajlija Opelku i Ons Žaber. Najboljeg tenisera planete, našeg Novaka Đokovića nije ni pomenula.

- Volela sam Rafaela Nadala od malena. Dok sam odrastala, imala sam njegov poster na zidu! On je glavna definicija sportiste i šampiona. Andrej Rubljov je uvek bio jedan od mojih omiljenih tenisera - izjavila je lepa Rejčel u intervjuu za magazin "Maksim" i nastavila:

- On je pošten, skroman i tako simpatičan momak! Takođe volim njegov stil igre. Njegov forhend je neverovatan. Rajli Opelka je moj dobar prijatelj! Sviđa mi se njegov stil, kao i hobiji, poput umetnosti i mode. On je i najslađi momak!

Tunižanka Ons Žaber je teniserka po ukusu Rejčel Štulman.

- Svi vole Ons Žaber! Ona je jedan od najdopadljivijih i najzabavnijih teniserki na turu! Bila sam na mnogim njenim konferencijama, ali smo se upoznale tek na mastersu u Sinsinatiju. Prišla mi je prva i zagrlila me. To je bilo tako slatko - objasnila je Rejčel Štulman.

Amerikanka se okušala u tenisu, međutim nije uspevala da ostvaruje zapažene rezultate. Ostala je u omiljenom sportu, u kojem se ostvarila na neki drugi način. U prvi plan je stavila svoje telo i srećna je zbog toga.

- Mislim da svaka žena treba da slavi svoje telo bez obzira na sve. Želim da osnažim žene, a ne da ih otuđim ili učinim da se žene koje ne izgledaju baš kao ja osećaju loše. Svesna sam poruka koje šaljem putem instagrama i ne želim da budem deo problema za male devojčice - kazala je Rejčel i dodala:

- Želim da pokažem da ne umem samo da izgledam dobro na fotografijama, već i da naporno radim kako bih imala ovakvo telo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track