JEZIVO! KIRJOS OTKRIO ŠTA SU LEKARI IZVUKLI IZ NJEGOVOG KOLENA: Australijanac trpeo velike bolove, morao da se povuče sa AO!
Foto: AP/Shuji Kajiyama, Instagram

grozno

JEZIVO! KIRJOS OTKRIO ŠTA SU LEKARI IZVUKLI IZ NJEGOVOG KOLENA: Australijanac trpeo velike bolove, morao da se povuče sa AO!

Tenis -

Miljenik domaće publike, Australijanac Nik Kirjos, zbog povrede meniskusa kolena morao je da se povuče sa ovogodišnjeg Australijan opena.

Činio je sve da se oporavi do starta turnira, bio je speman da stisne zube i zaigra, ali magnetna rezonanca je pokazala da je stanje negovog kolena ozbiljno i da ne bi smeo da igra.

"Veoma mi teško pada odluka da se povučem sa turnira, najvažnijeg za mene u karijeri, a pogotovo što sam imao velike planove pred njegov početak. Devastiran sam, ali istovremeno ne sumnjam da smo doneli pravu odluku. Bilo mi je značajno ograničeno kretanje, osećao sam veoma neprijatnu bol i to nije ni stanje ni izdanje u kojem želim ili treba da se forsiram da nastupim", rekao je razočarani teniser.

Nešto kasnije oglasio se i na društvenim mrežama i tom prilikom otkrio šta su lekari izvadili iz njegovog kolena pre četiri dana kada mu je rađena drenaža.

Prizor je zaista mučan, uverite se i sami...

Nik Kirjos
foto: Instagram

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track