ĐOKOVIĆ, DŽORDAN, MESI! Ovu majicu video je ceo svet, kreator Zoran otkriva za Kurir: Novak mi je uštedeo pare, KUPIO SAM BENTLI
Foto: Kurir

EKSKLUZIVNO!

ĐOKOVIĆ, DŽORDAN, MESI! Ovu majicu video je ceo svet, kreator Zoran otkriva za Kurir: Novak mi je uštedeo pare, KUPIO SAM BENTLI

Tenis -

"Novak mi je prišao posle današnjeg meča i potpisao majicu"

Najveći fan Novaka Đokovića ponovo je u prvim redovima, naravno sada na Australian openu!

To je Srbin iz Amerike, Zoran Pavlović, koji godinama prati gotovo sve velike Noletove mečeve. Kao i na prošlom US openu, Zoran je odmah upao u fokus australijskog režisera, ali ovoga puta imao sam poseban razlog.

Zoran Pavlović
foto: Kurir

To je natpis na majici na kojoj piše Novak - Džordan - Mesi. Kreator majice je upravo Zoran Pavlović, koji je s pravom istakao Noleta kao jednog od najvećeg sportiste svih vremena. Po rezultatima koje je postigao, Nole objekivno zaslužuje prvu poziciju na Zoranovoj majici.

Pavlović je, ekskluzivno za Kurir, ispričao šta se desilo posle današnjeg meča.

- Novak mi je prišao i rekao svaka čast, a onda mi se potpisao na majicu - otkriva Pavlović, kom je i tokom US opena 2021. Novak prišao i slikao se sa njim.

Zoran, kroz šalu dodaje da mu je nesportski potez australijskih vlasti iz 2022, ali i zbog svih turnira koje je Novak preskočio tokom prošle godine, uštedeo i da je od tih para kupio "bentli".

Zoran Pavlović
foto: Kurir

- Kada su Novaku zabranili da igra na prošlom Australian openu bio sam očajan. Posle sam preračunao koliko bi me koštao put u Melburn i karte, a za te pare sam kupio "bentlija" - šali se Zoran.

Kuriru je poslao sliku u majici koju je potpisao Đoković posle današnjeg meča.

Majica sa Novakovim potpisom
Majica sa Novakovim potpisom foto: Kurir

Pavlović je jedan od najpoznatijih Srba u Sjedinjenim Državama, decenijama ima biznis, pre svega u IT sektoru. Ima više od 80 pronalazaka, ali jedan od najdražih mu je upravo ova majica.

Kadar sa prošlog US opena
Kadar sa prošlog US opena foto: Kurir

Novak Đoković danas je u prvom kolu Australijan opena savladao Karbaljesa Baenu u tri seta – 3-0 (6:3, 6:4, 6:0).

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track