DE MINOR SE PROŠLE GODINE RUGAO NOVAKU: Kada su Đokovića proterivali iz Australije, mladi teniser se PAKOSNO SMEŠKAO (VIDEO)
Foto: Printskrin/Jutjub

jadno ponašanje

DE MINOR SE PROŠLE GODINE RUGAO NOVAKU: Kada su Đokovića proterivali iz Australije, mladi teniser se PAKOSNO SMEŠKAO (VIDEO)

Tenis -

Aleks De Minor nije od onih mladih tenisera koji cene i poštuju Novaka Đokovića. Sasvim suprotno, on je od onih koji ga ne vole i to ne krije.

Aleks de Minor
foto: EPA/LUKAS COCH

Prošle godine, kada je Novak Đoković bio maltretiran od tadašnjih australijskih vlasti, deportovan u hotel sa migrantima, a potom i proteran iz zemlje, Aleks De Minor nije krio svoje zadovoljstvo.

Iako je već na početku svoje teniske karijere napravio veliki skandal, tako što je bio optužen da je falsifikovao sertifikat, tačnije tako što ga je kupio, Australijanac je uživao u nesreći koja je Novaka Đokovića prošle godine zatekla u Melburnu.

Aleks De Minor
foto: Printskrin/Jutjub

Aleks De Minor prošle godine rugao se Novaku Đokoviću zbog medicinskog izuzeća koje je dobio, kako bi mogao da igra na Otvorenom prvenstvu Australije. Umirao je De Minor od smeha na konferenciji sa kolegom iz reprezentacije Džejmsom Dakvortom dok su komentarisali Srbinovu sudbinu.

- Vidite, mislim da je veoma interesantno. To je sve što ću da kažem - rekao je tada De Minor, jedva se suzdržavajući da ne prasne u smeh.

Džejms Dakvort, Aleks de Minor
foto: Youtube/Screenshot

Na sličan način odgovorio je i njegov prijatelj Džejms Dakvort. Obojica su se smejala podrugljivo između dva odgovora.

- Ne znam koji su kriterijumi za izuzeće, da u pitanju ne nezavisno telo. Morao je nekako da ispuni kriterijume. Ako ih je ispunio, trebalo bi da može da dođe - kazao je Dakvort, dok je De Minor smejući se dodao:

- To je veoma politički korektan odgovor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track