RUS SUROVO ISKREN PRED MEČ PROTIV ĐOKOVIĆA U ČETVRTFINALU: Niko ne voli da igra protiv Novaka!
Foto: EPA/James Ross

AUSTRALIJAN OPEN

RUS SUROVO ISKREN PRED MEČ PROTIV ĐOKOVIĆA U ČETVRTFINALU: Niko ne voli da igra protiv Novaka!

Tenis -

Ruski teniser, Andrej Rubljov, nije oduševljen činjenicom da će za protivnika u četvrtfinalu Australijan opena imati Novaka Đokovića.

Rus je posle drame u petom setu savladao Holgera Runea i to neverovatnim poslednjim poenom, a nakon meča je komentarisao mogućnost da za polufinale igra protiv Srbina.

"Da, niko ne želi da igra protiv Novaka. Više bih voleo da budem u drugom delu žreba, ali ne sa Novakom", rekao je iskreni Rubljov.

U međuvremenu, Đoković je pobedio Aleksa de Minora, a način na koji je to uradio objašnjava i zbog čega Rus, ali ni ostali teniseri, nisu oduševljeni kada shvate da im sledi borba protiv srpskog tenisera.

Andrej Rubljov
foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osvrnuo se šesti teniser sveta i na surov način na koji je iskoristio meč loptu.

"Video sam jasno kako lopta pogađa mrežicu na mojoj strani, da je bila viša, pa možda, ali ta lopta je bila potpuno na mojoj strani i ne znam kako je prešla", rekao je Andrej Rubljov.

Meč ruskog i srpskog tenisera na programu je u sredu. Njih dvojica su do sada imala tri međusobna duela, Novak je dva puta izlazio kao pobednik, dok se jednom trijumfu radovao Rubljov.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track