HIT SCENA! POSLE ŠTIPKANJA NOLE PRIREDIO IZNENAĐENJE BARBARI Zgodna voditeljka nije mogla da se suzdrži - ODMAH JE ZAGRLILA SRBINA
Foto: Printscreen

ODUŠEVLJENA

HIT SCENA! POSLE ŠTIPKANJA NOLE PRIREDIO IZNENAĐENJE BARBARI Zgodna voditeljka nije mogla da se suzdrži - ODMAH JE ZAGRLILA SRBINA

Tenis -

Šmekerskim potezom Novak Đoković raspametio je najpoznatiju tenisku novinarku Barbaru Šet.

Najbolji srpski teniser je 10. put u karijeri izborio plasman u polufinale Australijan opena, pošto je ubedljivo savladao ruskog tenisera Andreja Rubljova sa 6:1, 6:2, 6:4.

Posle odličnog meča Novak je bio sjajno raspoložen za razgovor i šalu.

Nakon zanimljivog intervjua sa Kurijerom na terenu Rod Lejver arene, srpski as je pred kamerama razgovaro i sa bivšom teniserkom i poznatom voditeljkom "Eurosporta" Barbarom Šet.

Barbarin i Novakov susret ponovo je privukao ogromnu pažnju ljubitelja tenisa. Podsetimo, nakon trijumfa nad De Minorom Barbara je pred kamerama "štipnula" Novaka kako bi se uverila da je ljudsko biće. Njen potez nasmejao je do suza Srbina, pa je rešio da ovaj put on njoj izmami osmeh na lice.

Novak je pre samog razgovora simpatičnoj Barbari poklonio buket cveća. Đoković je na licu mesta napisao posvetu voditeljki, koja nije mogla da sakrije oduševljenje.

Čim je videla posvetu zagrlila je srpskog asa i srdačno mu se zahvalila na ovom šmekerskom gestu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track