U PEHARU DRŽI CVEĆE, IGRA IGRICE I VIKENDOM PIJE SA PRIJATELJIMA: Medvedev otvoreno o svojim navikama - VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI
Foto: Kurir sport/Violeta Đorđević

SAMO OPUŠTENO

U PEHARU DRŽI CVEĆE, IGRA IGRICE I VIKENDOM PIJE SA PRIJATELJIMA: Medvedev otvoreno o svojim navikama - VOLI SVE ŠTO VOLE MLADI

Tenis -

Nakon trijumfa na ATP turniru u Dubajiju, najbolji ruski teniser Danil Medvedev priznao je da ponekad voli da da sebi oduška i opusti se.

Raspoloženi Medvedev, nakon najvećeg trijumfa u sezoni - pobede nad Đokovićem u polufinalu turnira, govorio je osvojim navikama i priznao da da voli sve što vole mladi...

"Jedem slatkiše. Ponekad do kasno u noć igram Plejstejšn. Ponekad sa prijateljima pijem vikendom", iskren je bio Medvedev.

Medvedev je prvi igrač koji je uspeo da savlada Đokovića u 2023. godini.

Srpski as započeo je sezonu titulom u Adelejdu i trijumfom na Australijan openu. Međutim, nakon tri pobede u Dubaiju i ukupno 15 vezanih trijumfa, Medvedev je uspeo da ga zaustavi.

"Kada igrate protiv Novaka, morate samo da date sve od sebe. Nekako se nadam da neće igrati najbolje što može, jer kada igra najbpolje čak i ako ste vi na najboljem nivou, nisam siguran da možete da ga pobedite", rekao je Medvedev.

Najveća titula koju do danas osvojio Medvedev bio je trofej na US openu 2021. godine, kada je savladao upravo Novaka u velikom finalu. Osvojio je ATP finale, kao i četiri ATP Mastersa. Jedan od njih bio je trofej u Sinsinatiju, koji mu je jedan od omiljenih.

"Trofej iz Sinsinatija mi je najdraži, u njemu držimo cveće kada ga kupim ženi, zato je poseban", rekao je Medvedev.

Kurir sport/Tennis World/Tennis365

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track