AUU, KAKAV GEST NOVAKA! Đoković izveo Alkaraza na večeru u ELITNI restoran - sjajna uvertira pred sutrašnju BITKU na Rolan Garosu!
Foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

GOSPODSKI

AUU, KAKAV GEST NOVAKA! Đoković izveo Alkaraza na večeru u ELITNI restoran - sjajna uvertira pred sutrašnju BITKU na Rolan Garosu!

Tenis -

Sutra u 14.45 Novak Đoković i Karlos Alkaraz sastaće se u polufinalu Rolan Garosa, a taj meč jedva čekaju svi ljubitelji tenisa širom sveta.

Mnogi za njihov sutrašnji susret kažu da je to "finale pre finala", a uvertira za ovaj meč nikada nije bila lepša, pošto je Novak Đoković po ko zna koji put pokazao da je pravi gospodin.

Naime, njih dvojica su zajedno večerali u poznatom restoranu "Siena" u prestonici Francuske, u koji često dolaze najveće svetske zvezde.

1 / 6 Foto: Fotoreporteri su zabeležili dolazak Novaka i Alkaraza u restoran, kao i momenat kada su ga napustili. Nisu u isto vreme došli, niti izašli, ali je bilo jasno svima da su zajedno večerali, što je fenomenalan dokaz fer pleja i fantastična najava za sutrašn

Listajući profil ovog restorana, možemo videti da su u prošlosti svraćali Kilijan Mbape, Nejmar i Serena Vilijams, ali i pop zvezde poput Selene Gomez.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track