ZANOSNA MARIJA ĆE DANAS SVIM SILAMA NAVIJATI DA NOVAK IZGUBI! Ova atraktivna plavuša je Rudova najveća podrška! IZGLEDA BRUTALNO
Foto: Printskrin/Instagram

IZABRANICA KASPERA RUDA

ZANOSNA MARIJA ĆE DANAS SVIM SILAMA NAVIJATI DA NOVAK IZGUBI! Ova atraktivna plavuša je Rudova najveća podrška! IZGLEDA BRUTALNO

Tenis -

Norvežanin Kasper Rud u velikom finalu Rolan Garosa imaće podršku svoje atraktivne izabranice Marije Galigani.

Ova zanosna plavuša pre pet godina osvojila je srce mladog tenisera i od tada su nerazdvojini. Bila mu je najveća podrška u pohodu na teniski vrh - pratila ga je na turnirima, radovala se njegovim uspesima i tešila ga nakon bolnih poraza.

Ova simpatična Norvežanka i danas će najverovatnije biti u loži svog dragog, koji ima priliku da prvi put u karijeri osvoji Grend slem trofej.

Marija i Rud u vezi su od 2018. godine, a srećni par trenutno živi u Oslu.

Marija je izuzetno obrazovana mlada dama. Diplomirala psihologiju 2020. godine, a dve godine kasnije magistrirala je psihologiju na Univerzitetu Južne Danske. Takođe, radila je jednu kampanu za ishranu sportista.

Marija redovno gleda Rudove mečeve iz porodične lože i veliki mu je oslonac u životu i karijeri.

Galigani uživa u putovanjima i na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije sa brojnih egzotičnih destinacija koje je posetila sa svojim dragim.

Pored tenisa, Rud je i strastveni igrač golva, a čini se da je i svoju devojku uvukao u taj sport. Na njenom Instagramu ima nekoliko fotografija na kojima uživa igrajući golf.

Čini se da je Marija izuzetno bliska i sa porodicom čuvenog tenisera, posebno sa njegovim sestrama Kerolajn i Šarlot. Često je sa njima u porodičnoj loži na turnirima i na porodičnim fotografijama nakon pobeda norveškog tenisera.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track