NOVAK ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU O TERENIMA NA DORĆOLU: Dao sam im prijateljski predlog! To je moja velika želja i svih nas u tenisu
Foto: Promo, AP Kin Cheung

prvi put o tome

NOVAK ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU O TERENIMA NA DORĆOLU: Dao sam im prijateljski predlog! To je moja velika želja i svih nas u tenisu

Tenis -

Novak Đoković prvi put detaljno je pričao terenima na Dorćolu koje je vratio gradu Beogradu:

- Vraćamo gradu centar, ne znamo šta će se sada desiti. Šta će grad odlučiti da radi sa klubom. Po meni, dao sam neki svoj prijateljski predlog da to bude nacionalni teniski centar koji već 15-20 godina unazad stoji kao velika želja TSS i svih nas teniskih radnika - pričao je Novak u dahu i nastavio:

- Ovaj sport, koji je mnogo dao Srbiji, zaslužuje da ima TC. To je idealno. Okrećem se dalje novim projektima i u narednih par godina će se nešto ostvariti, na drugoj lokaciji, da li u Srbiji ili ne, videćemo.

Što se tiče njegove baze u Beogradu, Novak je na tu temu rekao:

- Ne znam gde će mi definitivno biti baza. Pretpostavljam da će biti Gemaks, dvorana. Što se tiče šljake i betona na otvorenom, to ćemo videti. Možda čak i 25. maj u zavisnosti od toga ko će tamo ući i kako će se to voditi - zaključio je srpski as.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track