MNOGIMA JE PROMAKAO "RAT" ĐOKOVIĆA I BEZOBRAZNIH NAVIJAČA: Novak jedva čekao da završi meč, a onda odgovorio Britancima (VIDEO)
Foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

NAVIKAO JE NA OVO

MNOGIMA JE PROMAKAO "RAT" ĐOKOVIĆA I BEZOBRAZNIH NAVIJAČA: Novak jedva čekao da završi meč, a onda odgovorio Britancima (VIDEO)

Tenis -

Pružio je Džordan Tompson dobar otpor Novaku Đokoviću, ali nije mogao da izbegne poraz u tri seta u drugom kolu Vimbldona.

Nije Australijancu pomogla ni ogromna podrška sa tribina Centralnog stadiona.

"Hajde, zaustavi ga Džordane", između ostalog je povikao jedan od navijača koji je bio naklonjen autsajderu na ovom meču, a o celoj situaciji je pisao i "Yahoo sports".

Naravno, nije čudno da "neutralna" publika izabere svog favorita i da to bude teniser koji nema puno šanse za pobedu, ali izgleda da to nije bila obična podrška Tompsonu.

Iako nije previše pažnje posvetio onome što se dešavalo na tribinama, Đoković je nakon poslednjeg poena na meču gestom poručio navijačima "ne čujem vas sad", što možete da vidite na snimku.

Sudeći po reakciji, bilo je verovatno raznih dobacivanja, možda i u trenucima kada im nije vreme.

U svakom slučaju, navikao je Novak da se nosi sa sličnim problemima na velikim turnirima i, "ratovi" sa publikom do sada mu nisu predstavljali veće probleme.

U trećem kolu, srpski teniser će igrati protiv boljeg u duelu Stena Vavrinke i Tomasa Martina Ečeverija. Meč Švajcarca i Argentinca trebalo je da bude odigran u sredu, kao i Đokovićev susret u drugom kolu, međutim kiša je napravila velike probleme.

Loše vreme je odložilo i pomerilo veliki broj mečeva u utorak za sredu, zatim je narednog dana opet bilo problematično, pa Vavrinka i Ečeveri nisu stigli da izađu na teren.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track