MISTERIOZNA LEPOTICA IZ LOŽE ĐOKOVIĆA PROŠLA JE OZBILJNE TESTOVE: Na kraju je usledio ključni razgovor sa Jelenom koji je PRESUDIO
Foto: COLORSPORT / Andrew Cowie / Sipa Press / Profimedia

ona je u žiži

MISTERIOZNA LEPOTICA IZ LOŽE ĐOKOVIĆA PROŠLA JE OZBILJNE TESTOVE: Na kraju je usledio ključni razgovor sa Jelenom koji je PRESUDIO

Tenis -

U centar pažnje javnosti dospela je misteriozna dama iz boksa Novaka Đokovića. Svaki put kada bi je kamera prikazala svi bi se pitali: ko je ona?

Brzo je oktriveno da se radi o dadilji koji je zadužena da se brine o Stefanu i Tari.

Njena uloga je veoma bitna za sve u porodici Đokovića. Novak i Jelena su želeli nekoga u koga će imati maksimalno poverenje da bude tu sa njima i povere mu čuvanje dece.

Stefan Đoković, dadilja
foto: Printscreen

Na kraju su posle nekoliko nedelja potrage došli do idealnog rešenja. Devojka koja je dobila posao poseduje izuzetno dobre karakteristike pedagoško-medodičkog rada sa decom, kao i znanje nekoliko stranih jezika.

Ključnu ulogu u svemu odigrala je Jelena koji je imala i završni razgovor sa devojkom koji su prihvatili kao novog člana porodice.

Deca je obožavaju, a i ona se brzo uklopila u sve zahteve koji sa sobom nosi briga o najmlađim Đokovićima.

Posao koji je dobila je izuzetno dobro plaćen, posebno jer dosta svog vremena provodi upravo na putovanjima, tačnije na turnirima gde igra Novak.

Kurir sport

Bonus video:

06:38

DA JE NOVAK BIO MALO OŠTRIJI U STAVOVIMA UNIŠTILI BI GA! Dejan Anđus o najboljem reketu sveta: Možda ga nisu prepoznali na vreme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track