BEDNA PROVOKACIJA NA KONFERENCIJI! Britanski novinar pokušao da IZBACI IZ TAKTA Novaka: Srbin ga MRKO POGLEDAO i zapušio mu usta!
Foto: Printscreen

jadno

BEDNA PROVOKACIJA NA KONFERENCIJI! Britanski novinar pokušao da IZBACI IZ TAKTA Novaka: Srbin ga MRKO POGLEDAO i zapušio mu usta!

Tenis -

Mnogi su jedva dočekali da vide Novaka na kolenima...

Srbin nije uspeo da ispiše nove stranice istorije na Vimbldonu. Posle deset godina doživeo je poraz na Centralnom terenu i tako propustio sjajnu priliku da izjednači rekord Rodžera Federera i osmi put u karijeri osvoji šampionsku titulu u Londonu.

Očekivano, poraz Srbina obradovao je njegove hejtere širom sveta, posebno Britance koji nikada nisu krili svoj animozitet prema najboljem teniseru svih vremena.

Tako je jedan britanski novinar na konferenciji za medije provokativnim pitanjem pokušao da isporovocira srpskog tenisera.

Novak Đoković, Karlos Alkaraz, Vimbldon
foto: Screenshot

Akcenat je stavio na trenutak u kom je Novak slomio reket, kako bi Srbina predstavio u negativnom svetlu. Tražio je da govori o izlivu besa koji je imao na terenu, ali Novak nije naseo na bedni pokušaj provokacije.

Mrko ga je pogledao, mirno saslušao pitanje i gospodski odgovorio:

"Ne želim da pričam mnogo o tome. Bila je frustracija, jer sam u drugom gemu imao brejk lopte. Nekoliko teških poena, igrao je izuzetno, brejknuo je moj servis i to je bilo dovoljno da osvoji peti set. Nije bio dobar trenutak za to", rekao je Đoković.

Britanac je bio uporan, insistirao je da priča lomljenju reketa, ali Srbin je ostao dosledan:

"Kao što sam rekao, dobio sam neke epske bitke koje sam možda mogao da izgubim ranije u finalima. Naravno da sada boli, ali svaka čast Karlosu, odigrao je sjajno u bitnim momentima", stavio je tačku na diskusiju srpski as.

Pitanje novinara i Novakov odgovor možete pogledati na 1:15.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track