NOLE JE OSVOJIO PRVI VIMBLDON, A OVU ŽENU JE BOG POGLEDAO! Uz ludu sreću stigla na finale, a 12 godina kasnije ZARADIĆE BOGATSTVO!
Foto: EPA/STEPHEN POND / POOL

SJAJNA PRIČA!

NOLE JE OSVOJIO PRVI VIMBLDON, A OVU ŽENU JE BOG POGLEDAO! Uz ludu sreću stigla na finale, a 12 godina kasnije ZARADIĆE BOGATSTVO!

Tenis -

Propustio je Novak Đoković priliku da se izjednači sa Rodžerom Federerom i osvoji osmi Vimbldon u karijeri.

Ostao je na "samo" sedam trofeja sa najčuvenijeg teniskog turnira, a iako se dogodilo najranije, verovatno se najbolje pamti prvi put kada je Novak podigao trofej na Centralnom terenu.

Dogodilo se to 3. jula 2011. godine, a jedna navijačica je uz neverovatnu sreću stigla do reketa koji je Srbin koristio u finalnom meču.

Đoković je pobedio Rafaela Nadala i tako se, pored prvog pehara sa Vimbldona, prvi put u karijeri domogao prvog mesta na ATP listi.

Naravno, euforično je proslavio titulu, a reket je bacio u publiku.

Koredila Mekenči je uhvatila reket, a 12 godina kasnije rešila je da ga proda na aukciji.

Novak Đoković
foto: EPA/Geoff Caddick

Ona je otkrila da je imala puno sreće, prvo zbog načina na koji je došla na finale Vimbldona, zatim i zbog činjenice da je od svih ljudi, baš ona uspela da se dočepa vrednog suvenira.

- Karte za Vimbldon sam dobila na lutriji, a onda se posle finalnog meča kući vratila sa reketom kojim je Novak Đoković osvojio turnir. To je bilo zaista fantastično - poručila je ona.

Iz aukcijske kuće koja će staviti reket na prodaju poručili su da je on sjajno očuvan, da je odlična prilika za kolekcionare i da će cena godinama biti još veća.

Očekuje se da cena dostigne najmanje 20.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track