BOMBA IZ KLADIONICA! EVO KO JE FAVORIT PRED POČETAK MEČA ĐOKOVIĆ - ALKARAZ: U finalu Sinsinatija Novak juri veliki rekord!
Foto: Aaron Doster / Getty images / Profimedia, USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia, Profimedia

BOMBA IZ KLADIONICA! EVO KO JE FAVORIT PRED POČETAK MEČA ĐOKOVIĆ - ALKARAZ: U finalu Sinsinatija Novak juri veliki rekord!

Tenis -

Najbolji srpski teniser i trenutno drugi na ATP listi Novak Đoković večeras igra novo pakleno finale!

U obračunu na titulu Mastersa u Sinsinatiju preko puta mreže je trenutno vodeći na svetu Karlos Alkaraz.

Novak bez sumnje ima motiv za revanš mladom Špancu za poraz u finalu Vimbldona. Večeras će biti odigran četvrti međusobni duel, odnosno derbi, dvojice tenisera.

Španac trenutno vodi 2:1 u pobedama. Tenisko pitanje dana je ko ima ulogu favorita u meču koji počinje u 22.30 po srpskom vremenu?

Odgovor na ovo piranje možda najbolje znaju kladionice. Kvota na pobedu Đokovića je 1,70, a za one koji tipuju na Alkaraza kvota je 2.45!

Ipak, da ne bude "malerozno", Novak Đoković je važio za favorita i pred finale Vimbldona, ali je Alkaraz u teškom meču i 5 setova slavio sa 3:2.

Đoković može da obori još jedan rekord ukoliko dođe do trofeja, a on glasi – najstariji osvajač ovog mastersa. Novak ima 36 godina, a davne 1970. godine je Ken Rouzvol postavio ovaj rekord kada je imao 35 godina, osam meseci i 19 dana.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track