NOVAK DOBIO MOĆNU PORUKU: Hteo je da me pobedi TRI PUTA PO 6:0! Protiv Alkaraza znam da MOGU do poena, ali sa Đokovićem...
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

URNEBESNO

NOVAK DOBIO MOĆNU PORUKU: Hteo je da me pobedi TRI PUTA PO 6:0! Protiv Alkaraza znam da MOGU do poena, ali sa Đokovićem...

Tenis -

Novak Đoković uspešno je krenuo u pohod ka novoj tituli na US Openu.

Srbin je rutinski savladao Francuza Aleksandra Milera u prvom kolu grend slema u Njujorku (6:0, 6:2, 6:2), te je zakazao okršaj sa španskim teniserom Bernabeom Zapatom Miraljesom (sreda, ne pre 19.30).

Delovao je Đoković moćno, a to je priznao i poraženi Miler koji je dao urnebesnu izjavu o meču protiv Novaka.

- Nisam bio na sedmom nebu i nisam igrao najbolji tenis, ali sam igrao svoju igru. Novak je bio izuzetno jak. Uz sve to, imam igru koja mu odgovara jer ja igram iz dubine, a u toj oblasti je bolji od mene. Imaju dva različita stila igre i o tome sa pričao sa trenerom Žerarom Solveom. Rekao sam mu da protiv Alkaraza, znam da mogu da osvajam poene. On se mnogo trudi ali i pravi greške - rekao je Miler za "Ekip", pa dodao:

Novak Đoković
foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Sa Novakom sam imao osećaj da je hteo da me pobedi sa tri puta po 6:0, mogao je to. Tako je dobar, ne daje lake poene i komplikovanije je za mene. Sa Alkarazom, imam više vazduha i šansu da osvajam gemove.

Oglasio se Miler i na svom Tviter nalogu gde je odao još jedno priznanje Novaku.

- Bio si u pravu Novače, izgledati dobro nije bilo dovoljno. Hvala US Openu, dao sam sve od sebe, imao sam prosvetljenje igrajući na najvećem stadionu na svetu - istakao je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track