EVO KOLIKO NOVAK OSTAJE PRVI REKET SVETA UKOLIKO OSVOJI "US OPEN"! Brajović otkrio koji opasni protivnici čekaju Đokovića
Foto: COREY SIPKIN / AFP / Profimedia

KURIR TV

EVO KOLIKO NOVAK OSTAJE PRVI REKET SVETA UKOLIKO OSVOJI "US OPEN"! Brajović otkrio koji opasni protivnici čekaju Đokovića

Tenis -

Organizatori US Opena odlučili su da obeleže povratak Novaka Đokovića na vrh ATP liste. Srpski teniser je savladao Aleksandera Milera na startu poslednjeg Grend slema u sezoni i ta pobeda mu je dovoljna da ponovo postane prvi reket sveta.

Tim povodom je na zvaničnom nalogu turnira u Njujorku objavljena fotografija Novaka Đokovića uz opis: "Onaj osećaj kada ćeš biti prvi u svetu posle US Opena."

Vuk Brajović, teniski analitičar, gostovao je u jutarnjem programu Kurir televizije gde je prokomentarisao veliki povratak Novaka, ali i sam žreb US Open-a.

Vuk Brajović
foto: Kurir Televizija

- Druga pozicija na ATP listi nije mnogo lošija kada se radi o žrebanju za naredne velike turnire. U tome je i najveća privilegija prvih nosilaca jer imaju tu latentnu prednost kada se pravi žreb. Postoje kalkulacije da ako Novak pobedi na US openu, tada će imati 11.975 bodova što će mu obezbediti opstanak na prvom mestu do očekivanih još 9 nedelja - rekao je Brajović i dodao:

03:19

EVO KOLIKO NOVAK OSTAJE PRVI REKET SVETA UKOLIKO OSVOJI US OPEN! Brajović otkrio koji opasni protivnici čekaju Đokovića

- Ja se nadam da bi taj tvrđi orah za Novaka mogao da bude Laslo Đere, da bi smo mogli da uživamo u lepom tenisu. Laslo danas igra protiv HugoGastona igrača protiv koga ima negativan skor jer je izgubio jednom na šljaci. Zatim, se Novaku smeši Mekenzi Mekdonald u četvrtom kolu što je poprlično iznenađujuće. Ali pravi izazovi bi trebali da krenu od četvrfinala gde je projektovan Cicipas, a u polufinalu Rud ili Tomi Pol. Ultimativni izazov je finale i videćemo da li će to biti Alkaraz ili Medvedev.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track